Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Addict Eau Fraiche - EDT

Brand: Dior
Addict Eau Fraiche este un parfum proaspat, floral deschis pentru femei. Addict Eau Fraiche combină seducția unui parfum oriental cu lumina unui parfum floral. Compoziția vibrantă și jucătoare începe… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Addict Eau Fraiche este un parfum proaspat, floral deschis pentru femei. Addict Eau Fraiche combină seducția unui parfum oriental cu lumina unui parfum floral. Compoziția vibrantă și jucătoare începe cu tonurile verzi de bergamot, continuă cu inima seducătoare de trandafiri, iasomie, gardenie și tuberose și se termină cu o bază moale de vanilie și mosc.

 

Compoziție

Cap

bergamot, mandarin, petale de iasomie, frunze de mandarine

inimă

gardenia, trandafir, tubero, iasomie, frezii

Fundație

vanilie, lemn de santal, mosc alb

Parametrii

Origine
Franceză