Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Escale A´Portofino - EDT

Brand: Dior
Citurile citrice au fost o alegere clară pentru Escale A´Portofino, oferind mirosului o prospețime strălucitoare și blândă. Contextul mirosului vă face să simțiți tonul unei migdale care lasă o urmă… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Citurile citrice au fost o alegere clară pentru Escale A´Portofino, oferind mirosului o prospețime strălucitoare și blândă. Contextul mirosului vă face să simțiți tonul unei migdale care lasă o urmă de lungă durată. Flacon Escale A´Portofino cu capac de argint este decorat cu motive de stuf. Acest parfum este în stilul apelor clasice din Köln - citrice, ușor erbacee, concepute special pentru vară.

Mirosul a fost creat în 2008.

Compoziție

Cap
bergamot, cereale
inimă
migdale, floare de portocal, ienupăr
Fundație
cedru, chiparos, galban, chimion, mosc

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde