Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Diorella - EDT

Brand: Dior
Christian Dior creat parfumul Dior ella ca un parfum clasic de citrice pentru femei. Nu este la fel de bine cunoscut ca unele dintre parfumurile Christian Dior, dar va atrage și dumneavoastră. Toate… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Christian Dior creat parfumul Dior ella ca un parfum clasic de citrice pentru femei. Nu este la fel de bine cunoscut ca unele dintre parfumurile Christian Dior, dar va atrage și dumneavoastră. Toate ingredientele parfumului formează împreună o compoziție de parfum foarte moale, liniștitoare și fără vârstă pentru iubitorii de mirosuri delicate, ușor dulci.

Parfumul a fost lansat în 1972.

 

Compoziție

Cap

Lămâie siciliană, busuioc

inimă

caprifoi, piersic

Fundație

vetiver

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde