Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DKNY Nectar Love - EDP

Brand: DKNY
DKNY Nectar dragostea este dreptul pentru toate femeile cărora le place neobișnuit parfum floral oriental. Șeful face nectarine, mandarina, grapefruit si frezii galbene. Inima poate fi găsit… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

DKNY Nectar dragostea este dreptul pentru toate femeile cărora le place neobișnuit parfum floral oriental. Șeful face nectarine, mandarina, grapefruit si frezii galbene. Inima poate fi găsit Mirabelle, iasomie si lacramioare. Baza de amestecuri de cedru, vanilie, mosc, neroli si ceara de albine.

Lansarea parfumului prezentat în 2017.

Compoziție

Cap

grapefruit, mandarine, nectarine, frezii galbene, tonuri solare

inimă

iasomie, lacramioare, Mirabelle

Fundație

ceară de albine, cedru, vanilie, mosc, neroli