Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Be Tempted - EDP

Brand: DKNY
DKNY fi tentat prezintă măr roșu suculent și tentant. Acesta este conceput ca un parfum luminos, incitant si ispititoare seara naturii orientale-gastronomic. Deschide note suculente si ametitoare de… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

DKNY fi tentat prezintă măr roșu suculent și tentant. Acesta este conceput ca un parfum luminos, incitant si ispititoare seara naturii orientale-gastronomic. Deschide note suculente si ametitoare de coacăze negre, lamaie, lemn dulce și fructe roșii drăcească. Inima este captivitate feminin și pasiune în ulei esential de trandafir, violete si flori portocalii. Exotic indoneziană baza de ulei de patchouli amestecat cu custard și orientale și rășina smirnă.

Parfum Acesta a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

mar, lemn dulce, cassia, lamaie, fructe de padure rosii

inimă

trandafir, violet și portocaliu floare

Fundație

paciuli, vanilie, smirnă