Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Women Energizing - EDP

Brand: DKNY
DKNY Women Energizing este un parfum floral lemnos pentru femeile,  care iubesc parfumuri excepționale. Parfumul se deschide cu tonuri de citrice, frunze de violete și vodcă. În inima parfumului… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

DKNY Women Energizing este un parfum floral lemnos pentru femeile,  care iubesc parfumuri excepționale. Parfumul se deschide cu tonuri de citrice, frunze de violete și vodcă. În inima parfumului găsim flori - orhidee, lotus și narciși. Baza este exclusiv lemnoasă și conține tonuri de mesteacăn și note de lemn.

Aroma a fost  lansată pe iață  în 2011.

Compoziție

Cap

citrice, vodca, frunze de violet

inimă

narcis, orhidee, lotus

Fundație

mesteacan, note lemnoase