Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dolce - EDP

Casa de moda Dolce & Gabbana prezinta la începutul anului 2014, pentru a comercializa Dolce parfum. Dolce este o călătorie emoțională și senzual prin Sicilia, care este original și inspirația duo… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Casa de moda Dolce & Gabbana prezinta la începutul anului 2014, pentru a comercializa Dolce parfum. Dolce este o călătorie emoțională și senzual prin Sicilia, care este original și inspirația duo de moda.

Dolce este descris ca parfumul moale și feminin plin de flori albe. Flori proaspete, împreună cu flori neroli deschide compoziție parfum papaya, care se varsă în inima, care este dominat de amaryllis albe, narcisa si crin. Bază este un lemn de casmir si mosc moale.

Compoziție

Cap

neroli floare papaya

inimă

Amaryllis, Narcis, crin

Fundație

mosc, lemn de casmir

Parametrii

Origine
Italiană