Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Light Blue Eau Intense Pour Homme - EDT

Parfum pentru bărbați Light BLue Eau Intense Pour Homme de la Dolce&Gabbana este un parfum din lemn de citrice. Potrivit pentru zilele de vară când miroase plăcut și se reface în anumite moduri.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum pentru bărbați Light BLue Eau Intense Pour Homme de la Dolce&Gabbana este un parfum din lemn de citrice. Potrivit pentru zilele de vară când miroase plăcut și se reface în anumite moduri. Este datorită mandarinei și grapefruitului pe care le simt de la începutul parfumului. Dezvoltă în continuare mirosul de apă de mare, care are și un efect revigorant, și ienupărul. Este închisă cu mosc și lemn de amber.

Parfumul a fost lansat în 2017 de către Albert Morillas.

 

Compoziție

Cap

mandarine, grapefruit

inimă

apă de mare, ienupăr

Fundație

mosc, amberwood

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde