Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Eau De Cartier Vétiver Bleu - EDT

Brand: Cartier Cod: pCT062
Variante produs (1):

Descriere

Vetiver Eau De Cartier Bleu este un parfum original inspirat de mirosul elegant de vetiver. Compoziția echilibrată este conceputa in asa mod  pentru a se potrivi atât pentru  bărbați cat  și pentru femei. Puteți simți mirosul rece de menta, care vă oferă o nouă energie si stimuleaza corpul si mintea. Inima pătrunde atingerea de lemn dulce, însoțit de vetiver senzual. Ideal pentru utilizare de zi cu zi. Încercați originalitate cu un dram de lux si eleganta.

A fost eliberat în 2015.

Compoziție

Cap

mentă

inimă

licorice

Fundație

vetiver

Parametrii

Origine
Franceză
Brand: Cartier

Cartier de brand a fost fondata in 1847 L. F. Cartier. Cele mai multe motto-ul și filosofia casa de moda a fost întotdeauna de inovare și originalitate. În 1898 a preluat managementul nepotul lui Louis Cartier și compania doi nepoti extins la Londra și New York. Louis mutat sediul într-o marcă deja spațiu legendar pe Rue de la Paix 13 în Paris, numit. Bijutieri patrati, care este încă în centrul societății.

Lasă-te fermecat de fler franceză și mirosi parfumul Cartier La PANTHERE. Desigur veți iubi acest parfum floral din cauza inhalării prelungite de fructe dulci. La fel de captivant este un citrice floral Cartier Baiser Vole. Sau colecție de parfum Eau De Cartier. Oamenii vor aprecia picant Esenta Declarația Cartier, care subliniază pe bună dreptate farmecul lor. Dacă acest parfum este completat de elegante ceasuri Cartier va fi absolut irezistibil.

Cartier