Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle Elegant - Gel de duș

Brand: Lacoste
Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle elegant fi reconstruit ca un parfum clasic pentru femei increzatoare, mereu proaspete și relevante. Ingrediente începe fructe citrice, terci și piper roz. În centrul… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle elegant fi reconstruit ca un parfum clasic pentru femei increzatoare, mereu proaspete și relevante. Ingrediente începe fructe citrice, terci și piper roz. În centrul mimoza elegant este inclus, care oferă moliciune și feminitatea, împreună cu violete și crin din vale. La baza vetivert creează o senzualitate caldă și un parfum semnătură, care este completat de note de vanilie si heliotrop.

Acest parfum floral-lemnos a fost creat în 2015.

Compoziție

Cap
citrice, ardei rosu, cassia
inimă
violet, Mimosa, crin
Fundație
vetiver, heliotrop, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde