Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eclat D`Arpege - EDP 50 ml + lăptișor de corp 100 ml

Brand: Lanvin
Eclat D´Arpege este un parfum de feminitate, feminitatea este o expresie a iubirii și a pasiunii. Feminitatea este semnătura mărcii Lanvin . Eclat D´Arpege este ca o melodie - proaspătă, pură și… Descriere și parametrii

Descriere

Eclat D´Arpege este un parfum de feminitate, feminitatea este o expresie a iubirii și a pasiunii. Feminitatea este semnătura mărcii Lanvin . Eclat D´Arpege este ca o melodie - proaspătă, pură și plină de bucurie. De la prima inhalare, Eclat D´Arpege dă impresia unei străluciri și bucurii subtile care persistă. Combină prospețimea liliacului și tonul distinctiv al unui portocal.

Parfumul a fost lansat în 2002.

Compoziție

Cap

bujor, floare de piersic, frunze de ceai

inimă

mosc, chihlimbar, verde, lila

Fundație

lemn de cedru, heliotrop, portocaliu

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile