Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Le Parfum - 90 ml EDT + 10 ml EDT

Brand: Elie Saab
Le Parfum Eau de Toilette de Elie Saab este o nouă versiune a parfum original, Le Parfum parfum de la 2,011. Parfumul este senzual, floral-lemnos. Mirosul creat de Francis Kurkdjian și, profitând de… Descriere și parametrii

Descriere

Le Parfum Eau de Toilette de Elie Saab este o nouă versiune a parfum original, Le Parfum parfum de la 2,011. Parfumul este senzual, floral-lemnos. Mirosul creat de Francis Kurkdjian și, profitând de ingrediente excepționale, cum ar fi miere, flori mandarina si vetiver.

A fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

flori de mandarine

inimă

flori de portocale, gardenie

Fundație

miere, trandafir, vetiver