Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sunflowers - EDT 100 ml + loțiune de corp 100 ml

Floarea-soarelui de la Elizabeth Arden este un parfum rafinat pentru femeile romantice și senzuale. Floarea-soarelui de floarea-soarelui ascunde pepene și piersici în capul mirosului, ceaiul… Descriere și parametrii

Descriere

Floarea-soarelui de la Elizabeth Arden este un parfum rafinat pentru femeile romantice și senzuale. Floarea-soarelui de floarea-soarelui ascunde pepene și piersici în capul mirosului, ceaiul trandafir și iasomia în inimă. Totul completează lemn de santal și mușchi senzual.

Mirosul a fost creat de Elizabeth Arden în 1993.

Compoziție

Cap

pepene verde, piersici

inimă

trandafiri de ceai, iasomie

Fundație

lemn de santal, muschi