Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Blossom - EDP

Brand: Elode
parfum floral pentru femei frumoase din Blossom Elode . sticla frumoasă cu care te simți în mod excepțional. uimitoare combinație de mirosuri care au purtat vă place să poarte. Este perfect pentru a… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

parfum floral pentru femei frumoase din Blossom Elode . sticla frumoasă cu care te simți în mod excepțional. uimitoare combinație de mirosuri care au purtat vă place să poarte. Este perfect pentru a lucra sau la o dată. Parfumul se bazeaza pe tonuri de fructe de pere, bergamot si mandarina, care infloreste, de asemenea, în tonuri florale de violete, iasomie si floare de lotus. Scent consolidează și oferă-l la frumusetea mosc, ambra si vanilie.

Absoarbe aromele deschise către lume începând cu 2017.

Compoziție

Cap

bergamot, pere, mandarină

inimă

floare de lotus, iasomie, violet

Fundație

mosc, vanilie, chihlimbar

Parametrii

Origine
Franceză