Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Emblem - EDT

Brand: Mont Blanc
Mont Blanc a început în primăvara anului 2014 noile lor bărbați parfum Emblema împreună cu Intense. Aceste parfumuri sunt eleganța brandului Mont Blanc. Mont Blanc Emblema începe să se deschidă… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Mont Blanc a început în primăvara anului 2014 noile lor bărbați parfum Emblema împreună cu Intense. Aceste parfumuri sunt eleganța brandului Mont Blanc.

Mont Blanc Emblema începe să se deschidă mirosul său de cardamom, salvie și grapefruit, care încă de la început dă impresia unui om puternic, carismatic plin de contraste. Frunze proaspete de violete și scorțișoară se află în centrul de parfum. Ea se bazează pe un intens note lemnoase.

Compoziție

Cap

grapefruit, cardamom, salvie

inimă

scortisoara, frunze violet

Fundație

note lemnoase, boabe de tonka

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde