Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Starwalker - EDT

Brand: Mont Blanc
Starwalker de  la Mont Blanc este un parfum foarte elegant pentru barbati. Parfum  calitativ de lux și atemporal, care se bazează pe tradiție și viziune pentru viitor. Mont Blanc Starwalker este… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Starwalker de  la Mont Blanc este un parfum foarte elegant pentru barbati. Parfum  calitativ de lux și atemporal, care se bazează pe tradiție și viziune pentru viitor.

Mont Blanc Starwalker este proiectat pentru o nouă generație de oameni care merg înainte și crează propriul viitor, pentru barbatii care stiu ce vor. Woody-picant, clasic, dar fiecare moment actual.

Parfumul a fost lansat în 2005.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarina, bambus

inimă

ghimbir, nucșoară

Fundație

condimente, lemn pretios Elemi

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde