Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

adrenalină - EDT

Enrique Iglesias - star latino-pop și fiul celebrului Julio Iglesias, lansează primul său parfum în colaborare cu Coty. Apa de toaletă Adrenalin, în conformitate cu imaginea temperamentului și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Enrique Iglesias - star latino-pop și fiul celebrului Julio Iglesias, lansează primul său parfum în colaborare cu Coty.

Apa de toaletă Adrenalin, în conformitate cu imaginea temperamentului și romantismului latin, vă va crea o dispoziție plăcută și vă veți obișnui rapid cu tonurile sale plăcute.

Parfumul este puternic, îndrăzneț și „cool”. Crește pulsul și cu siguranță nu este pentru lași. 


Compoziția este dezvoltată de Guillaume Flavigny. Notele de vărf sunt mandarina, lămăie și violete. Inima este formată din ardei iute picant, șofran și cainită. Tonurile de bază sunt completate de fasole Tonka, piele și cedru. 

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2014.

Compoziție

Cap

violete, lămâie, mandarină

Inimă

măr star sau cainito, piper negru, șofran

Fundație

vetiver, boabe de tonka

zile
:
ore
:
minute
:
secunde