Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Euphoria Men - EDT 50 ml + gel de duș 100 ml

Brand: Calvin Klein
Captivant de parfum-lemnos oriental pentru un gentleman adevărat care caută noi idealuri de frumusețe, plăcere interesante, armonie și pentru care nu există limite. Simpla mireasma unui nou început… Descriere și parametrii

Descriere

Captivant de parfum-lemnos oriental pentru un gentleman adevărat care caută noi idealuri de frumusețe, plăcere interesante, armonie și pentru care nu există limite. Simpla mireasma unui nou început sub formă de ghimbir și piper, care patrunde in inima de cedru pe bază de plante și de salvie. Concluzie parfum este format din lemn brazilian rosu, paciuli, piele de căprioară notă și ambrei delicată.

 

Parfum a fost lansat în 2006.

Compoziție

Cap

piper, ghimbir

inimă

cedru, salvie

Fundație

Brazilian Red Wood, Patchouli, Suede nota, ambră

zile
:
ore
:
minute
:
secunde