Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Flower By Kenzo L´Elixir - EDP

Brand: Kenzo
În 2015 brandul Kenzo a prezentat un alt parfum de lux pentru femei, numit Flower By Kenzo L`Elixir. Acest parfum fructat floral se deschide cu note proaspete de mandarine și zmeură, care înlocuiește… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

În 2015 brandul Kenzo a prezentat un alt parfum de lux pentru femei, numit Flower By Kenzo L`Elixir. Acest parfum fructat floral se deschide cu note proaspete de mandarine și zmeură, care înlocuiește treptat inimă format din trandafir bulgăresc și floare de portocal. Apoi amestecul se dezvoltă praline și vanilie pudra.

Compoziție

Cap

mandarina, zmeura

inimă

trandafir bulgaresc, floare de portocal

Fundație

Bourbon de vanilie, tonuri pudrate, praline

Parametrii

Origine
Franceză