Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Acqua Azzura - EDT

„Grotta Azzurra” (peștera albastră) de pe insula Mediterană Capri este un loc care respiră literalmente o atmosferă magică plină de mistere și secrete. Pestera legendară arată ca și cum ar fi fost… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

„Grotta Azzurra” (peștera albastră) de pe insula Mediterană Capri este un loc care respiră literalmente o atmosferă magică plină de mistere și secrete. Pestera legendară arată ca și cum ar fi fost casa de sirene și sirene fermecătoare, înzestrată cu o voce magică care are puterea de a aduce înotătorii chiar și la distrugere. Un loc unic imbuiat de frumusețe eternă este plin de vise, iar ecoul păstrează multe secrete încredințate ei de către vizitatorii fermecați.

Acest loc a inspirat parfumul pentru bărbați de la Ferre Acqua Azzurra For Men, în care combină relația mistică a soarelui cald cu apa de mare rece-cristal. Chiar și aspectul vizual al lui Ferre Acqua Azzurra amintește de simfonia simțurilor puse la intrarea în mitica „Grota Azzurra”, unde strălucirea argintie și nuanțele de turcoaz joacă primare. Căptușeala pură corespunde filosofiei lui Ferre, a cărei modă pentru bărbați se caracterizează printr-un stil atemporal cu elemente moderne, dar fără ornamente și bucle inutile. Interesantă este și schema de culori, care are în ea toate nuanțele Mediteranei - de la adâncimea albastru profund din logo până la purul cian și argintiu metalizat, care domină cutia.

Compoziție

Cap

bergamotă, rozmarin, flori de portocal

inimă

trandafir alb, frunze violete, ghimbir

Fundație

lemn Guaiac, patchouli

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde