Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

In The Mood For Love Pure - EDT

Brand: Gianfranco Ferre Cod: pFF019
Variante produs (2):

Descriere

Gianfranco Ferre In The Mood For Love Pure este un parfum floral-fructat ce amintește de tandrețe, inocență și atingeri fermecătoare ale primei iubiri. La începutul parfumului combină bergamotă, pere, arțar, piersică și măr, inima aparține florilor de cireș, iasomie, crin și trandafir. În bază, aroma este fixată prin tonuri lemnoase în combinație cu mosc.

Parfumul a fost lansat în anul 2010.

Compoziție

Cap

bergamot, pere, arțar, piersici, mere

inimă

flori de cires, iasomie, crin, trandafir

Fundație

note lemnoase,lemn de cedru, mosc

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Gianfranco Ferre

Gianfranco Ferre a fost născut în 1944. În 1969 a primit o diplomă și arhitect început să călătorească. Ea a vizitat India, unde a căzut în dragoste cu țesături în culori orientale negru și auriu. În 1978 a prezentat prima sa colectie de imbracaminte pentru femei si doi ani mai târziu a creat haine pentru barbati. În 1989 a devenit director al casei de moda Christian Dior. În 1996 el a creat propria marcă, care a fost un mare succes, iar în mod inerent o colectie de parfumuri. Sub marca Gianfranco Ferre va găsi, de asemenea, mari de moda, accesorii.

Gianfranco Ferre
zile
:
ore
:
minute
:
secunde