Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ange Ou Démon Le Secret (2014) - EDP

Brand: Givenchy Cod: pGI200
Variante produs (1):

Descriere

Givenchy lanseaza Ange Ou Demon Le Secret în 2014, a introdus inițial înapoi în 2009, ca un parfum proaspat, floral.

Compoziție rămâne compoziție adevărat de flori albe și ceai de iasomie. Note introductive sunt frunzele de ceai, lămâie și afine. Jasmine în inima corzilor amestecat cu bujor alb si crin de apă. Notele de baza sunt paciuli, mosc si tonuri de lemn de culoare deschisă.

Compoziție

Cap

lamaie, frunze de ceai, afine

inimă

bujor, crin, iasomie

Fundație

patchouli, note lemnoase, mosc

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Givenchy

Givenchy a fost infiintata la inceputul anului 50. zboară prima casa de moda și Met Audrey Hepburn, pentru care a început proiectarea haine. Din atelierul său vine în plus față de haine uimitoare și cosmetice și parfumuri, care se datorează unicitatea foarte popular. Givenchy parfum marca a sărbătorit la începutul un mare succes. Fața de marca a devenit o celebritate cuplu de renume mondial. Din colecția de parfumuri este ceva pentru toată lumea. Givenchy imbina modernitatea cu clasic și mai presus de toate, cu curaj.

Givenchy
zile
:
ore
:
minute
:
secunde