Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hot Couture - EDP

Brand: Givenchy
Hot Couture - un miros unic, personalizat, care emite senzualitatea unei femei unice. Simplitatea, eleganța, sofisticarea, plăcerea și feminitatea sunt cuvinte care reprezintă acest parfum.Flaconul… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Hot Couture - un miros unic, personalizat, care emite senzualitatea unei femei unice. Simplitatea, eleganța, sofisticarea, plăcerea și feminitatea sunt cuvinte care reprezintă acest parfum.Flaconul de parfumare formează o prismă de sticlă care atrage și reflectă lumina - foarte simplă și elegantă. Afișează o figură feminină îmbrăcată în rochii Haute Couture.

Compoziție

Cap

zmeură, piper negru, fructe citrice

inimă

magnolie

Fundație

chihlimbar, vetiver

Parametrii

Origine
Franceză