Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gucci Bamboo - EDP

Brand: Gucci
Parfumul Gucci Bamboo este un parfum floral-lemn pentru femei care surprinde tonurile de flori de portocal amestecand senzualitatea crini delicate pentru a ne surprinde cu tonurile delicate ale ylang… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Parfumul Gucci Bamboo este un parfum floral-lemn pentru femei care surprinde tonurile de flori de portocal amestecand senzualitatea crini delicate pentru a ne surprinde cu tonurile delicate ale ylang-ylang, spre deosebire de vanilia tahitiana seducatoare.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

bergamot

inimă

ylang-ylang, crin Casablanca, florii de portocal

Fundație

Vanilie Tahitian, lemn de santal, ambră

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile