Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gucci Bamboo - EDP 30 ml + loțiune de corp 50 ml

Brand: Gucci
Gucci Bamboo parfum este parfum floral-lemnos pentru o femeie care surprinde tonurile moi ale floare de portocal amestecate senzualitate crini fragile la noi imediat surprins de tonul de flori… Descriere și parametrii

Descriere

Gucci Bamboo parfum este parfum floral-lemnos pentru o femeie care surprinde tonurile moi ale floare de portocal amestecate senzualitate crini fragile la noi imediat surprins de tonul de flori delicate ylang-ylang, în contrast cu vanilie Tahitian seducatoare.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

bergamot

inimă

ylang-ylang, crin Casablanca, florii de portocal

Fundație

Vanilie Tahitian, lemn de santal, ambră

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde