Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Hidden Fantasy - Eau de Parfum cu pulverizator

Brand: Britney Spears Cod: pBS016
Variante produs (1):

Descriere

Britney Spears Ascuns Fantasy creează emoții puternice care nu pot fi ascunse. Britney Spears Fantasy Ascuns este explozia de portocale dulci și mandarine care au tonuri de verbena franceză, crin și iasomie. Ideile ascunse vin la viață cu un sfârșit interesant al vaniliei mexicane și tonului dulce al lemnului.

Parfumul a fost lansat în 2008.

Compoziție

Cap
portocala, mandarina, floarea de grapefruit
inimă
verbena, iasomie, crin, tonuri dulci
Fundație
chihlimbar, vanilie, lemn de Jacaranda, lemn de santal
Brand: Britney Spears

Pop cântăreață americană Britney Spears de la patru ani ea a cântat în biserică locală. În opt ani, ea a mers la Atlanta la o auditie pentru Mickey Mouse Club Disney. Deși nu a reușit încă nu a observat unul dintre ei producătorii și a ajutat-o ​​găsi un agent din New York. La începutul anului 1998, Britnino primul album din lume și a fost un moment fatidic. A sarit repede la cap a tuturor topurile lumii. Ventilatoare primit, de asemenea o strategie de marketing bun, el a cântat în supermarket-uri și a înființat o linie telefonică gratuită la care au jucat melodiile ei. Elevele apariție au descoperit milioane de fani imediat. Apoi, a prezentat, de asemenea, o colecție de mirosuri, care ar trebui să caracterizeze vigoarea și puterea.

Britney Spears