Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hidden Fantasy - Eau de Parfum cu pulverizator

Britney Spears Ascuns Fantasy creează emoții puternice care nu pot fi ascunse. Britney Spears Fantasy Ascuns este explozia de portocale dulci și mandarine care au tonuri de verbena franceză, crin și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Britney Spears Ascuns Fantasy creează emoții puternice care nu pot fi ascunse. Britney Spears Fantasy Ascuns este explozia de portocale dulci și mandarine care au tonuri de verbena franceză, crin și iasomie. Ideile ascunse vin la viață cu un sfârșit interesant al vaniliei mexicane și tonului dulce al lemnului.

Parfumul a fost lansat în 2008.

Compoziție

Cap
portocala, mandarina, floarea de grapefruit
inimă
verbena, iasomie, crin, tonuri dulci
Fundație
chihlimbar, vanilie, lemn de Jacaranda, lemn de santal
zile
:
ore
:
minute
:
secunde