Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Circus Fantasy - EDP

Parfum Circus Fantasy a fost creat în colaborare cu Elizabeth Arden . Aroma floral-fructată pentru femei ascunde tonurile de fructe, flori și mosc cremos. În interiorul sticlei originale veți găsi nu… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum Circus Fantasy a fost creat în colaborare cu Elizabeth Arden . Aroma floral-fructată pentru femei ascunde tonurile de fructe, flori și mosc cremos. În interiorul sticlei originale veți găsi nu numai un miros senzual, dar mai ales foarte feminin, pentru femeile moderne și cu încredere în sine.

A fost lansat în 2009.

 

Compoziție

Cap

zmeură, floare de caise

inimă

lotus, orhidee, bujor

Fundație

vanilie, mosc, note dulci