Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Homme - deodorant solid

Brand: Joop!
Joop! Homme este o expresie de senzualitate masculine. Este plin de contraste fascinante si originalitate. Celebreaza tot ceea ce aspecte ale personalitatii masculine. ,, arome expresive extrem de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Joop! Homme este o expresie de senzualitate masculine. Este plin de contraste fascinante si originalitate. Celebreaza tot ceea ce aspecte ale personalitatii masculine. ,, arome expresive extrem de creative. senzuali Sub suprafața unui foc echilibrat mocnit masiv.

 

Parfum a fost lansat în 1989.

Compoziție

Cap

bergamot, scorțișoară, flori de portocal

inimă

tutun, miere, lemn de santal, vetiver

Fundație

paciuli, boabe de tonka, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde