Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Hugo Boss Boss Sunset - EDT TESTER

Codul produsului: pTESTER900

Hugo Boss Boss Sunset - EDT TESTER

Produsul nu este disponibil. .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Hugo BossBoss Sunset - EDT TESTER486.55out_of_stock

Descriere:

Boss, Sunset este compoziția caldă și senzuală reglate, cum ar fi de respirație apus de soare după o zi perfectă atunci când o femeie de reflecție ceea ce ar fi fost încununate. La fel ca si predecesorul sau, de asemenea, este Boss Sunset personificata fermecătoare actriță Sienna Miller, care surprinde perfect femeia Boss Orange. Acum, noi ne prezentăm în momentele de relaxare aparente după o zi plină, dar de departe cel mai nechystající du-te la culcare ...

 

Aspectul vizual se bazează, de asemenea, pe original, Boss Orange. sticlă portocaliu atractiv evocă o vedere spre cerul nopții, care domină discul de soare setare. Sienna adaugă: "Îmi place design sticla de la bun început, dar în această nuanță este pentru mine cu adevărat irezistibil - atât de mistic și, în același timp, plin de promisiuni, cât de mult pasiune pot experimenta încă restul zilei ..."

Acesta a fost lansat în 2010.

Brand:

Hugo Boss

Compoziție

Cap : bergamota, mandarin
Inimă : Flori albe, trandafiri
Fundație : lemn de santal, vanilie
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Toate în stocx