Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss No. 6 Bottled - EDT 100 ml + gel de duș 150 ml + deodorant în spray 150 ml

Brand: Hugo Boss
Barbat Boss Nr Îmbuteliat 6 este o singură minte, cu o doză sănătoasă de încredere. Distinctiv parfum masculin definește succesul, emană încredere și accentuează latura emoțională senzuală a naturii… Descriere și parametrii

Descriere

Barbat Boss Nr Îmbuteliat 6 este o singură minte, cu o doză sănătoasă de încredere. Distinctiv parfum masculin definește succesul, emană încredere și accentuează latura emoțională senzuală a naturii omului. Acesta este un parfum de citrice picant de lux, care captivează fiecare femeie adevărată. Potrivit pentru uzura de zi cu zi.

Compoziție

Cap

prune, mere, bergamot, lamaie, geranium, lămâie

inimă

mahon, garoafa roz, scorțișoară

Fundație

lemn de cedru, lemn de santal, vetiver, lemn de maslin, vanilie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde