Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss No. 6 Bottled Unlimited - EDT

Brand: Hugo Boss
Nu Boss. 6 Unlimited de la marca Hugo Boss este un parfum aromat pentru om îndărătnic fougerová. Unlimited este o altă versiune a parfum Boss originală nr. 6, unul dintre cele mai populare parfumuri… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Nu Boss. 6 Unlimited de la marca Hugo Boss este un parfum aromat pentru om îndărătnic fougerová. Unlimited este o altă versiune a parfum Boss originală nr. 6, unul dintre cele mai populare parfumuri de pe piata din anul 1998! Nu Boss. 6 Unlimited nu cunoaste limite, este sălbatic și extrem. Deschide tone ascuțite ale menta proaspata, care trec în labdanum si orice catifelate închis acorduri de lemn.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

mentă

inimă

labdanum

Fundație

note lemnoase

zile
:
ore
:
minute
:
secunde