Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hugo Woman - EDP

Brand: Hugo Boss
Hugo Woman Eau de Parfum dupa marca Hugo Boss este un parfum floral-fructat, care combină ingrediente naturale neprevăzute. Este o fuziune de tonuri tradiționale feminine și masculine tonuri… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Hugo Woman Eau de Parfum dupa marca Hugo Boss este un parfum floral-fructat, care combină ingrediente naturale neprevăzute. Este o fuziune de tonuri tradiționale feminine și masculine tonuri neașteptate. Notele de varf sunt de deschidere acorduri de fructe mure, spumos mandarin italiană și prospețimea muntelui Himalaya de gazon roșu. Inima oferă iasomie, prune negru, iris și ceai negru condiment. Baza este format din chihlimbar, lemn de santal si cedru.

Acesta este prezentat cu sloganul "parfum dvs., Your Way".

Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

iarbă, mandarin italiană, mure

inimă

iris, prune, ceai negru, iasomie

Fundație

cedru, lemn de santal, ambră

zile
:
ore
:
minute
:
secunde