Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hugo Woman Extreme - EDP

Brand: Hugo Boss
Hugo Woman parfum Extreme a fost lansat în 2016 și se bazează pe parfum clasic Hugo Woman, care a câștigat favoarea a milioane de femei din întreaga lume. Hugo Woman Extreme este un floral-fructat,… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Hugo Woman parfum Extreme a fost lansat în 2016 și se bazează pe parfum clasic Hugo Woman, care a câștigat favoarea a milioane de femei din întreaga lume. Hugo Woman Extreme este un floral-fructat, parfum proaspat , care se deschide cu note spumante de iarbă Himalaya mure și roșu. Atunci cuvântul buștenilor iasomie și ceai negru, iar la final vă simțiți osmanthus.

Compoziție

Cap

iarbă Himalaya, mure

inimă

iasomie, ceai negru

Fundație

osmanthus