Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Floral - EDT

Brand: Jimmy Choo Cod: pJC046
Variante produs (2):

Descriere

Jimmy Choo Floral Eau de Toilette este un parfum cu fructe florale pentru femeile cu mandarine, bergamotă și nectarine dulci. În centrul parfumului se află o magnolie gravă, mazăre dulce și floare de caise. La final vei simți tonuri lemnoase, ambroxan și mosc.

A fost lansat în 2019.

Compoziție

Cap

mandarină, bergamotă, nectarină

inimă

magnolie, mazăre dulce, floare de caise

Fundație

mosc, ambroxan, tonuri lemnoase

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Jimmy Choo

Jimmy Choo marca fondata de designer de moda Jimmy Choo, împreună cu fostul editor al Vogue, Tamara Mellon. Brandul a stabilit rapid o poziție puternică pe piață și a devenit un nume de brand. În plus față de pantofi și accesorii legendarul oferă acum parfumuri și produse cosmetice. Parfum de la Jimmy Choo sunt simbol al elegantei, farmec si frumusete. Jimmy Choo parfum este puternic, dar moale si senzual.

Jimmy Choo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde