Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Illicit Flower - EDT

Brand: Jimmy Choo
Jimmy Choo ilicit de flori este un parfum floral-lemnos pentru femei, care se deschide cu note proaspete de portocale si caise. Apoi vine inima parfumului format din trandafiri, flori de iasomie și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Jimmy Choo ilicit de flori este un parfum floral-lemnos pentru femei, care se deschide cu note proaspete de portocale si caise. Apoi vine inima parfumului format din trandafiri, flori de iasomie și grapefruit și în cele din urmă va uimi amestec de păduri și mosc. Mirosul pur și simplu devine!

Compoziție

Cap

mandarină, caise

inimă

trandafir, iasomie, floare de grapefruit

Fundație

mosc, lemn de casmir, lemn de santal