Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lady Vengeance - EDP

Rock și romantic în același timp , aceasta este parfum Lady Vengeance de Juliette Has A Gun . parfum floral-chypre pentru femei inspirate de Shakespeare modernizate. Acesta este compus din bergamota,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Rock și romantic în același timp , aceasta este parfum Lady Vengeance de Juliette Has A Gun . parfum floral-chypre pentru femei inspirate de Shakespeare modernizate. Acesta este compus din bergamota, lavanda. În centrul se va simți bulgară și marocan a crescut, Iso E Super, paciuli si muscata. Baza este ambroxane, vanilie si mosc.

Parfumul a fost lansat în 2006.

Compoziție

Cap

bergamota, lavanda

inimă

trandafir bulgaresc, marocan a crescut, Iso E Super, paciuli, muscata

Fundație

ambroxane, vanilie, mosc