Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Killer Queen - deodorant cu pulverizator

Brand: Katy Perry Cod: pKT003
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul Killer Queen de la Katy Perry este un parfum floral-fructat pentru fete si femei. Parfumul  a fost creat în colaborare cu Coty si este al  treilea parfum  creat de catre starul pop. Numele parfumului este denumirea unui cântec de Fredieho Mercuryho

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

fructe de padure, bergamot, prune

inimă

Celosia, iasomie, frangipani

Fundație

paciuli, lemn cașmir, trufe

Brand: Katy Perry

Katy Perry este o cântăreață americană, compozitoare și muzician, care sa născut în California. Katy Perry este cunoscut pentru un stil de neconventional de rochie, de multe ori culori care combină și îmbrăcăminte de epocă. Din 2010, Katy Perry a decis să rupă în lumea aromelor pune primul ei parfum Perry Purr Katy. Aceasta este, la fel ca Katy provocatoare.

Katy Perry