Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Katy Perry´s Mad Potion - EDP

Brand: Katy Perry Cod: pKT010
Variante produs (3):

Descriere

Katy Perry e Mad poțiune este un parfum seducător, exotice și ademenitoare pentru femei. Ingredientele se deschide un amestec de mere suculente, orhidee si bujori. În inima combină mirosul impetuos de vanilie, iasomie, mosc și ambră.

Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

mere, orhidee, bujor

inimă

mosc, vanilie, iasomie

Fundație

mosc, ambra, vanilie

Produkt je také v sekcích

Brand: Katy Perry

Katy Perry este o cântăreață americană, compozitoare și muzician, care sa născut în California. Katy Perry este cunoscut pentru un stil de neconventional de rochie, de multe ori culori care combină și îmbrăcăminte de epocă. Din 2010, Katy Perry a decis să rupă în lumea aromelor pune primul ei parfum Perry Purr Katy. Aceasta este, la fel ca Katy provocatoare.

Katy Perry
zile
:
ore
:
minute
:
secunde