Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ucigaș Regina - EDP - REDUCERE - cutie deteriorată

Brand: Katy Perry Cod: pXSLEVA1166

Descriere

Parfum Rețeaua de apă Killer Regina de Katy Perry brand este parfum fructat floral pentru fete si femei. Parfum a fost creat in colaborare cu Coty și este în ordinea treilea parfum pe care starul pop a creat. Numele parfumului este un cântec Mercury Freddie Ive plecat.

 

Acesta a fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

fructe de padure, bergamot, prune

inimă

Celosia, iasomie, frangipani

Fundație

paciuli, lemn cașmir, trufe

Produkt je také v sekcích

Brand: Katy Perry

Katy Perry este o cântăreață americană, compozitoare și muzician, care sa născut în California. Katy Perry este cunoscut pentru un stil de neconventional de rochie, de multe ori culori care combină și îmbrăcăminte de epocă. Din 2010, Katy Perry a decis să rupă în lumea aromelor pune primul ei parfum Perry Purr Katy. Aceasta este, la fel ca Katy provocatoare.

Katy Perry
zile
:
ore
:
minute
:
secunde