Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fleur Fatale - EDP

Brand: Kim Kardashian Cod: pKK002
Variante produs (1):

Descriere

Fleur Fatale este un parfum floral-lemnos pentru femei care amintește de îndepărtatul Orient. Se deschide cu tonuri de coacăz negru, bergamotă suculentă și violet. În inimă este un trandafir de ceai cu iris și bujor. În cele din urmă, se va desfășura lemn de santal, ambalaje calde și mosc alb. Dacă sunteți în căutarea unui parfum bogat și senzual, Flera Fatale vă va potrivi.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

coacăz negru, violet, bergamotă

inimă

trandafir de ceai, bujor, iris

Fundație

mosc alb, ambergris, lemn de santal

Produkt je také v sekcích

Brand: Kim Kardashian

Kim Kardashian este un model american personalitate de televiziune, actrita si. El a intrat în lume parfum în 2009, cu colecția sa de mirosuri și să le prezinte la noi în formă de șase parfumuri.

Cel mai recent parfum pot fi găsite în oferta noastră.

Kim Kardashian
zile
:
ore
:
minute
:
secunde