Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kim Kardashian - EDP

Kim Kardashian Kim Kardashian este un parfum foarte elegant și sofisticat pentru femei. Este purtată în tonuri florale și se îndreaptă încet către o inimă picantă și o bază orientală-lemnoasă. Kim… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Kim Kardashian Kim Kardashian este un parfum foarte elegant și sofisticat pentru femei. Este purtată în tonuri florale și se îndreaptă încet către o inimă picantă și o bază orientală-lemnoasă. Kim Kardashian este un parfum potrivit pentru vreme rece și îl puteți purta mai ales la momente mai solemne din viața ta sau ori de câte ori trebuie să te simți extraordinar și strălucitor.

Profesionistul star Kim Kardashian ales un flacon foarte elegant pentru parfumul ei. Este decorat în formă neagră, ovală și este decorat cu o emblemă impresionantă în gravura de argint. Închiderea masivă evocă o coroană de frumusețe pe capul reginei puternice. De asemenea, ambalajul, care este destinat să protejeze flaconul de deteriorare, are același design. Dacă doriți să vă rog pe cineva foarte aproape și sunteți sigur că preferă tonuri florale distincte cu o mică doză de condimente delicate, nu ezitați să le dați un parfum Kim Kardashian .

Un început foarte delicat prezintă un caprifoi fragil, o mandarină proaspătă și o floare de portocal grațioasă. Într-un moment, se vor dezvolta tonuri dulci și specifice de condimente și flori frumoase. Elegant tuberoza, iasomia festivă și gardenia dulce creează un buchet de eleganță, farmec și putere feminină, care este îmbunătățită în continuare de mirodenii distincte. Sugestiile orientale ale regiunilor străine adaugă mirosul de lemn de santal, fasole tonka, mosc senzual și orhidee uluitoare. Veți fi mulțumit de parfumul relativ durabil. Veți simți tonuri seductive de pe piele câteva ore după aplicare.

Compoziție

Cap

mandarin, floare de pom de portocal, caprifoi

inimă

gardenia, condimente, iasomie, tuberoza

Fundație

orhidee, mosc, lemn de santal, fasole tonka

zile
:
ore
:
minute
:
secunde