Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L`Eau d`Issey Pour Homme Summer 2015 - apă de toaletă

Brand: Issey Miyake
Issey Miyake lanseaza anual parfum editie limitata L'Eau d`Issey, care în anul 2015 numit L`Eau d`Issey Pour Homme. Ilustrează o nouă ediție este responsabil de Iulia Brodskaya. Parfumul este… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Issey Miyake lanseaza anual parfum editie limitata L'Eau d`Issey, care în anul 2015 numit L`Eau d`Issey Pour Homme. Ilustrează o nouă ediție este responsabil de Iulia Brodskaya. Parfumul este proaspăt, fructe, woody. Deschide acorduri kiwi, grapefruit si coriandru. Inima este format din ananas și nucșoară. Fundația completează vetiver si ferigi.

Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

coriandru, grapefruit, kiwi

inimă

ananas, nucșoară

Fundație

Fern, vetiver

zile
:
ore
:
minute
:
secunde