Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L´Eau Kenzo Pour Homme - EDT TESTER

Brand: Kenzo
Apa te fascineaza? Iti place prospețimea și puritatea ei? L'Eau Kenzo Pour Homme  este un parfum  inspirat de apă, care  oferă reimprospătări spumante.  Acest parfum de la Kenzo este curat, modern,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Apa te fascineaza? Iti place prospețimea și puritatea ei? L'Eau Kenzo Pour Homme  este un parfum  inspirat de apă, care  oferă reimprospătări spumante.  Acest parfum de la Kenzo este curat, modern, albastru și moderat. Vă răpește  de la  zgomotul nebun, datorita parfumului veti găsi o  armonie  pașnică în  lume Dvs.  L´Eau Kenzo Pour Homme este elegant, distinctiv, deposedat de toate excesele. Este proaspăt, revigorant, translucid și întruchipează valorile fundamentale ale vieții.

Compoziție

Cap

yuzu, lamaie, ardei gras

inimă

lotus, tonuri de verde, menta apa, note acvatice

Fundație

mosc alb, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde