Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lacoste Pour Femme - gel de duș

Brand: Lacoste Cod: pLA125
Variante produs (1):

Descriere

Lacoste Pour Femme a fost creată pentru o femeie care are o adevărată atracție și grație. Pentru o femeie care are curajul de a-și arăta emoțiile și de a-și împărtăși sentimentele. Femeia Lacoste este mai degrabă fermecătoare decât frumoasă, strălucitoare și utilă, dar nu încearcă să flirteze și să seducă cu orice preț. Acest lucru îl face foarte atractiv pentru majoritatea bărbaților. Uneori, datorită spontaneității, este capabilă să coboare pe calea greșită, dar întotdeauna se dedică energiei maxime.

Parfumul a fost lansat în 2003.

Compoziție

Cap

piper, frezii, mere

inimă

violet, heliotrop, iasomie, hibiscus, trandafiri

Fundație

labdanum, lemn de cedru, catifea, lemn de santal, tămâie

Brand: Lacoste

Companie Lacoste, cunoaște lumea modei, fondat de Rene Lacoste, care folosit pentru a fi un jucator de tenis de top. După terminarea carierei sale sportive, a decis să își încerce norocul în mod. Arta de renumite companii de marcă servi el aligator lui porecla i-ar da jurnaliști americani. Compania a fost fondata de catre René apoi, împreună cu celebrul producător tricotaje Andre Gillier, și împreună au reușit să creeze o revoluție în haine casual,. Ca primul brand Lacoste îndrăznit să treacă companiei pe exteriorul tricouri, care este acum o chestiune de curs. Brand de moda Lacoste reprezintă nu numai parfumuri, dar și bijuterii și ceasuri.

Marca Lacoste vă va prezenta nostru revista.

Lacoste
zile
:
ore
:
minute
:
secunde