Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lady Million Eau My Gold! - EDT

Brand: Paco Rabanne Cod: pPR125
Variante produs (1):

Descriere

După parfumul original Lady Million din 2010 și sa ediție viitoare parfum Lady Million Eau de Toilette de la 2012 și Lady Million Absolutely aur, de asemenea, din 2012, Paco Rabanne lanseaza o noua versiune numita Lady Million Eau.

Acest parfum reprezinta lumea de lux și poziție înaltă, în cazul în care nu are nici o diversitate de divertisment limite.

Compoziția parfum este format din Anne Flipo. Notele de varf va adresa tonuri manga, neroli, bergamot, mandarin si grapefruit. Inima respiră violet și portocaliu floare. Fundația completează mosc, ambra, lemn de santal si cedru.

Dree Hemingway a fost înlocuit cu fața supermodelul ceh numit Hana Jiříčková.


Acest produs a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

grapefruit, mandarine, mango, neroli, bergamot

inimă

flori de portocale, violet

Fundație

lemn de santal, cedru, ambra, mosc

Produkt je také v sekcích

Brand: Paco Rabanne

Paco Rabanne sa nascut in 1934 in San Sebastian. Este un arhitect instruit, dar în anii șaizeci a devenit cunoscut mai degrabă în mod franceză. În 1966 el a fondat propria casa de moda, care a format haine de materiale neobisnuite, cum ar fi metal și hârtie. In 1969 a extins portofoliul de parfumuri. Haine și parfumuri sale au devenit foarte populare, iar în 1992 a prezentat modelele sale de Regele și Regina a Spaniei, la World Expo, care a avut loc la Sevilla. Apreciere pentru talentul său și să contribuie la multe proiecte umanitare a fost premiat cel mai înalt titlu spaniolă și franceză. Printre cele mai cunoscute parfumuri sale includ Paco Rabanne Pour Homme, Ultraviolet, XS, sau pe care le oferim.

Paco Rabanne
zile
:
ore
:
minute
:
secunde