Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Roma - EDT - SLEVA - bez celofánu, chybí cca 1 ml

Romii sunt printre arome orientale. Acesta conține parfumul Balsamo vechi, a cărui creator rețetă a apărut pe papirus vechi. Sticla are forma coloane antice romane, ambalate într-un container ca o… Descriere și parametrii

Descriere

Romii sunt printre arome orientale. Acesta conține parfumul Balsamo vechi, a cărui creator rețetă a apărut pe papirus vechi. Sticla are forma coloane antice romane, ambalate într-un container ca o marmură într-o culoare de caise lumină. Cu Romo Laura Biagiotti și- a exprimat dragostea pentru orașul etern, orașul de la Roma, unde a trăit și a lucrat încă din tinerețea lui.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarina, portocale, coacaze negre

inimă

iasomie, trandafir, lotus, crin, garoafe

Fundație

lemn de santal, lemn de cedru, vanilie, mușchi, mosc, patchouli, mirt