Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Le Beau Male - EDT

Jean Paul Gaultier prezintă o altă ediție a parfumului iconic Le Male. Parfum Le Beau Male este o imagine a unui om fără precedent: un marinar senzual cu un recurs sexual încrezător. Este obiectul… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Jean Paul Gaultier prezintă o altă ediție a parfumului iconic Le Male. Parfum Le Beau Male este o imagine a unui om fără precedent: un marinar senzual cu un recurs sexual încrezător. Este obiectul dorinței, așteptării, entuziasmului. Este o picătură de gheață care se încadrează pe un corp fierbinte care scutură cu plăcere. Parfumul stimulează toate simțurile și dezvăluie potențialul erotic ascuns în fiecare om.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

mentă, pelin

inimă

salvie, lavanda, floare de portocal

Fundație

mosc

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde