Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Life Is Now For Her - apă de toaletă

Brand: Mexx
Parfumul  floral-fructat  Life Is Now For Her  de la brandul Mexx. E ste predestinat tuturor  femeilor  si fetelelor  indragostite de  combinatia dintre fructe suculente și flori nobile. Prinsa  de… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Parfumul  floral-fructat Life Is Now For Her  de la brandul Mexx. Este predestinat tuturor  femeilor  si fetelelor  indragostite de  combinatia dintre fructe suculente și flori nobile. Prinsa  de valurile acestui parfum, nu vei  mai putea lasa!

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

Orange, guava, pere

inimă

iris, iasomie, crin

Fundație

mosc, vanilie, lemn de cedru

zile
:
ore
:
minute
:
secunde