Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Black Woman - EDT

Brand: Mexx
Parfumul Black Woman deschide un amestec pur, energic de flori și fructe. Minunată bujor de sex feminin, floare de gălbenele, frezii proaspete se amestecă cu tonuri dulci de coacăze negre. În inima… Descriere și parametrii

Descriere

Parfumul Black Woman deschide un amestec pur, energic de flori și fructe. Minunată bujor de sex feminin, floare de gălbenele, frezii proaspete se amestecă cu tonuri dulci de coacăze negre. În inima parfumului este un cocktail placut de fructe de caise, lychee și pere subliniat de lemn de cedru mai intens. Tonurile de apă dulce din lotus dau mirosului un moment de surpriză. Pe o bază caldă puteți simți tonurile de lemn de santal, chihlimbar și vanilie.

Parfumul a fost lansat în 2009.

Compoziție

Cap

bujor, gălbenele, frezii, coacăze negre

inimă

lychee, caise, pere, lemn de cedru, lotus

Fundație

santalové drevo, ambra, vanilka