Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Woman - EDP

Brand: Mexx Cod: pME005
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul Woman  este destinat femeilor decisive si vesele care sunt  sigure  pe stilul lor de viață și sunt o sursă de inspirație pentru cei din jur. Pentru femeia încrezuta în sine care știe cum să se bucure de fiecare moment al vieții sale, mereu este  in cautare de ceva special, si totodata nu isi  pierde sentimentul  de realitate. Fiti inspirate de o dispozitie optimistica, care se  emană de la acest parfum. Lasăti -va ademenite de aceasta aroma plăcuta si contagiosa care trezeste un sentiment cald de satisfacție, bucurie și zâmbete.
Parfumul a fost lansat in 2000

Compoziție

Cap

bergamota, lamaie, scortisoara

inimă

iasomie, crin, trandafir

Fundație

lemn de santal, cedru, chihlimbar

Brand: Mexx

Mexx este un brand de moda de inspiratie care a inventat, a fondat și a condus afaceri olandez de succes în India născut. Kul Rattan Chadha încorporate foarte sensibil elemente de modele orientale și Orientul Îndepărtat, ceea ce face distins în mod semnificativ. În Europa, acest stil este încă necunoscut, apoi hainele potrivite cu aceasta decor a fost un hit și de brand de moda Mexx a devenit foarte popular.

Urmat de expansiune în întreaga Europă, ocean și pregătirea prima colectie pentru copii Mexx copii și, prin urmare chiar cel mai mic Babymexx. Câștigă treptat teren în segmentul parfum. Cum Parfumuri Mexx, precum și parfumuri barbatesti Mexx este distanțe Parfume optimiste, pline de imaginatie si amețitoare.

De exemplu, putem recomanda dumneavoastră preferat Mexx Woman, ușor dulce Mexx negru Femeie, sau o racoritoare Mexx Ice Touch Woman. Pentru barbati, încercați o serie de parfum, în principal masculin din Mexx Omul Negru și gheață proaspătă Mexx Ice Touch Man. Mexx trebui să această zi își păstrează stilul. Ea are în prezent în întreaga lume mai mult de 65 de magazine. Vei fi, de asemenea, printre susținătorii săi?

Pentru mai multe informații despre originea brand și publicitate Mexx anilor '80 ai secolului 20 pot fi găsite în nostru revista.

Mexx
zile
:
ore
:
minute
:
secunde