Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Woman - EDP

Brand: Mexx
Parfumul Woman  este destinat femeilor decisive si vesele care sunt  sigure  pe stilul lor de viață și sunt o sursă de inspirație pentru cei din jur . Pentru femeia încrezuta în sine care știe cum să… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul Woman  este destinat femeilor decisive si vesele care sunt  sigure  pe stilul lor de viață și sunt o sursă de inspirație pentru cei din jur. Pentru femeia încrezuta în sine care știe cum să se bucure de fiecare moment al vieții sale, mereu este  in cautare de ceva special, si totodata nu isi  pierde sentimentul  de realitate. Fiti inspirate de o dispozitie optimistica, care se  emană de la acest parfum. Lasăti -va ademenite de aceasta aroma plăcuta si contagiosa care trezeste un sentiment cald de satisfacție, bucurie și zâmbete.
Parfumul a fost lansat in 2000

Compoziție

Cap

bergamota, lamaie, scortisoara

inimă

iasomie, crin, trandafir

Fundație

lemn de santal, cedru, chihlimbar